محققان ایرانی نوعی نوشیدنی انرژیزا را با استفاده از گیاه زعفران در نمایشگاه هفته پژوهش ارائه کردند.
نوشیدنی انرژیزای ارگانیک زعفران در سالن دانشگاه آزاد
4 دی 1397 ساعت 9:17
محققان ایرانی نوعی نوشیدنی انرژیزا را با استفاده از گیاه زعفران در نمایشگاه هفته پژوهش ارائه کردند.
به گزارش تابش کوثر؛نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری از سوم دیماه در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شده و تا ششم دیماه ادامه دارد.
محققان دانشگاه آزاد در این نمایشگاه نوعی نوشیدنی انرژیزای ارگانیک زعفران ارائه کردند که این نوشیدنی یک نوع محرک به حساب میآید که در این نوشیدنی از مشتقات زعفران به جای کافئین به عنوان محرک استفاده شده است.
این محصول مشابه داخلی و خارجی ندارد و همچنین مضرات نوشیدنیهای کافئیندار را نیز ندارد.
این اختراع امکان بردن حلال به دما و فشار معین و سپس آزادسازی جامدات و تشکیل محلول با استفاده از یک هِد آزادسازی کنترل شده را میسر کرده است.
منبع:فارس
ر/111
کد مطلب: 91347