کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دستیارهای تحصیلی به کمک شما می‌آیند/ معرفی نرم‌افزارهای برنامه‌ریزی درسی

1 آبان 1400 ساعت 14:43

نرم‌افزارهایی در فضای مجازی وجود دارد که به کمک والدین در مقاطع پایینتر و به کمک خود دانش‌آموزان در مقاطع بالاتر و حتی دانشجویان هم می‌آید تا درس خواندن خود را مدیریت کنند.


به گزارش تابش کوثر به نقل از فارس، حدود یک ماه از بازگشایی مدارس باز هم با همنشینی کرونا گذشته است. اگرچه امسال رویه یکسانی برای حضور در کلاسهای درس و یا آموزش از راه دور لحاظ نشد، اما همچنان مانند سال گذشته نیاز است که خانواده‌ها و به خصوص مادران، تحصیل فرزندانشان را به صورت مستقیم مدیریت کنند.

در این بین مادران تجارب خوبی از تحصیل در خانه و به صورت مجازی کسب کرده‌اند، اما شاید بسیاری ندانند که نرم‌افزارهای ایرانی و خارجی هم در بازار وجود دارد که کار آنها را برای مدیریت وضعیت تحصیل فرزندشان راحت‌تر می‌کند. این نرم‌افزارها به کمک والدین در مقاطع پایینتر و به کمک خود دانش‌آموزان در مقاطع بالاتر و حتی دانشجویان هم می‌آید.



کلاس پلاسِ باکلاس!

این نرم‌افزار با اسم آهنگین و جذاب خود یک نرم‌افزار ایرانی است که به راحتی و بدون پرداخت هیچ مبلغ اولیه‌ای می‌توانید آن را از کافه‌بازار و برای اندروید دریافت کنید.

کلاس پلاس به شما در برنامه‌ریزی و تنظیم وقت کمک می‌کند. این نرم‌افزار امکاناتی را فراهم کرده است که به وسیله آن می‌توانید دروس و تکالیف خود را به صورت لیستی و با زمان‌بندی و اولویت لازم در آن وارد کنید. پروژه‌ها و تکالیف را مشخص کنید و زمان‌های امتحان و ارائه درس به معلم را هم تعیین کنید. بعد کار یادآوری آنها را به کلاس پلاس بسپارید.

این نرم‌افزار روزانه یا هفتگی به شما آمار مطالعه و پیشرفت درسی ‌تان را هم می‌دهد.



مشاور تحصیلی به نام «درس یار»

اگر دنبال کسی می‌گردید که گزارشی از درس خواندتان به شما ارائه بدهد و با تحلیل روند درس خوانی به شما کمک کند تا هر روز بهتر از دیروز باشید، بدانید که از کافه‌بازار می‌توانید یک نرم‌افزار با همین مشخصات دریافت کنید.

« درس یار» هم رایگان و اندرویدی است و با آن لیست دروستان را مرور می‌کنید و زمانی که برای خواندن آنها نیاز است را اختصاص می‌دهید. این برنامه زمان‌سنجی دارد که به شما اعلام می‌کند زمان درس خواندن برای درسی معین شروع شده یا پایان گرفته است.

درس یار همچنین امکان نوشتن یادداشت برای برنامه‌ریزی درسی هم برای دروس مختلفی که به آن اضافه کرده‌اید، دارد.



با «تودیت» حواس جمع می‌شوید

اگر از آن دسته دانش‌آموزانی هستید که به راحتی حواستان از درس خواندن پرت می‌شود، یا فرزندی با این ویژگی در خانه دارید، تودیت را دریابید.

این نرم‌افزار هم قابلیت نصب روی گوشی‌های اندروید و هم سیستم عامل iOS را دارد و نصب اولیه آن رایگان است.

تودیت، سایر نرم‌افزارهای گوشی شما را بی‌صدا می‌کند تا بدون حواس‌پرتی درس بخوانید. بعد هم به شما کمک می‌کند تا تعداد صفحات، موارد و مسائلی که نیاز به خواندن و یا مرور کردن دارند و.... را به صورت لیست تهیه کنید و جلوی چشم داشته باشید. تودیت همچنین اینها را برایتان زمانبندی می‌کند تا در موقع مناسب به هرکدام رسیدگی کنید.



«اجندا» و کدگذاری رنگی

شاید این نرم‌افزار بیشتر دانشجویی یا مناسب دانش‌آموزان دبیرستانی باشد. چرا که امکان کدگذاری رنگی درست مانند کاغذهای چسبی یادداشت را به کاربر برای زمانبندی تکالیف، پروژه‌ها و امتحانات می‌دهد.



در این برنامه می‌توانید کلاسهای هر ترم خود را وارد کنید و زمان انجام تکالیف و پروژه‌ها را هم تعیین کنید. اجندا تاریخ تحویل تکالیف شما را یادآوری خواهد کرد.

این نرم‌افزار هم نصب رایگان دارد و برای اندروید و iOS تهیه شده است. ب/۱۱۰


کد مطلب: 120182

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/120182/دستیارهای-تحصیلی-کمک-می-آیند-معرفی-نرم-افزارهای-برنامه-ریزی-درسی

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir