کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آیا کپک های غذایی خطرناکند؟

28 مهر 1397 ساعت 13:47

متخصص طب سنتی بااشاره به مضرات مصرف مواد غذایی کپک زده گفت: کپک‌ها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد به برخی از آن‌ها واکنش نشان می‌دهد.


به گزارش تابش کوثر؛محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره علت ممنوعیت مصرف مواد کپک زده و ضررهای حاصل از مصرف آن‌ها اظهار کرد: کپک‌ها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد مختلف به برخی از آن‌ها واکنش نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: ممکن است مصرف موادی مثل پنیر یا نانی که  بخشی از آن کپک زده هیچ مشکلی برای بسیاری از افراد ایجاد نکند؛ در واقع وجود بسیاری از انواع کپک مهم و ضروری است و از آن‌ها برای تولید دارو و دیگر مصارف مفید استفاده می کنند و موجب نجات جان انسان‌ها می‌شود؛ برای مثال در جنگ جهانی که بیماری طاعون بسیار رواج پیدا کرده بود، سربازانی که مجبور به خوردن نان‌های کپک زده شده بودند زنده ماندند.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در مجموع این ماده در صورت استفاده درست، بسیار مفید است و بستگی دارد که مصرف آن چه زمانی، در چه سنی، چگونه و توسط چه فردی باشد؛ اما با توجه به واکنش احتمالی بدن،‌برای جلوگیری از ایجاد مسمومیت‌های غذایی بهتر است تا حد امکان از مصرف آن خود داری کنیم.

وی در انتها یادآوری کرد: وجود اشکالاتی مثل انواع کپک‌، کرم خوردگی‌ و اندازه‌های متفاوت، نشانه سلامت میوه‌ و عدم استفاده از سموم شیمیایی برای رشد آن‌هاست.
منبع:باشگاه خبرنگاران
ر/111


کد مطلب: 88619

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/88619/آیا-کپک-های-غذایی-خطرناکند

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir