کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چرا باید چلغوز بخوریم؟

15 مرداد 1397 ساعت 8:57

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه چلغوز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی و ویتامین Aو E است، گفت: افرادی که تخمه چلغوز می‌خورند کمتر گرفتار بیماری‌های قلب و عروق می‌شوند.


به گزارش تابش کوثر؛مرتضی صفویدر در ارتباط با خواص تغذیه‌ای چلغوز اظهار داشت: چلغوز یکی از مغز‌دانه‌ها به شمار رفته که مشابه سایر مغزدانه‌ها همچون پسته و فندق خواص تغذیه‌ای دارد.البته این مغزدانه در همه جای کشور آشنا نیست و بیشتر در شهرهای استان خراسان مورد معروف است و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه چلغوز حاوی ویتامین E، K و مقداری ویتامین A است، افزود: این مغزدانه نوعی آنتی‌اکسیدان قوی به شمار رفته و از ویژگی‌های خاص آن این بوده که اسید چرب غیراشباع با یک باند مضاعف است و همچون روغن زیتون بوده و برای سلامت قلب مفید است.

این متخصص تغذیه ادامه داد:‌افرادی که دارای چربی خون بالا، تری‌گلسیرین و فشار‌خون بالا هستند، مصرف مغزدانه چلغوز کمک‌کننده سیستم عروقی و جریان گردش خون آنها است. بنابر این مصرف آن توصیه می‌شود.

صفوی با اشاره به اینکه این مغزدانه طبع گرمی دارد، عنوان کرد: مصرف چلغوز برای افراد انرژی‌زا بوده و سبب پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های متابولیکی و برخی از سرطان‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: چلغوز مغزدانه‌ای ارزشمند به شمار می‌رود و 600 کیلوکالری در هر 100 گرم آن انرژی وجود دارد و به دلیل داشتن آمینواسید نیز نوعی پروتئین‌ به شمار می‌رود.
منبع:فارس
ر/111


کد مطلب: 84992

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/84992/چرا-باید-چلغوز-بخوریم

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir