کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چای داغ خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

20 تير 1397 ساعت 8:00

چای داغ یکی از نوشیدنی های اساسی و پرطرفداراست؛ چای می تواند انرژی افراد را صبح ها تقویت کند و یا بعدازظهرها سبب رفع خستگی شود. با این حال، یک مطالعه جدید نشان می دهد که نوشیدن چای داغ ممکن است عواقب جدی و منفی برای برخی از افراد داشته باشد.


به گزارش تابش کوثر به نقل از شفقنا، چای می تواند منافع بسیاری را، از جمله اثرات آنتی اکسیدانی ترکیباتی مانند پلی فنل برای سلامتی به ارمغان آورد. با این حال، مطالعه ای که اخیرا در دانشگاه پکن، چین، انجام شده است نشان می دهد که درجه حرارت مصرف چای می تواند بر سلامت افرادی که در گروه های خاص قرار دارند تاثیر بگذارد.

چای داغ با سرطان مری در افرادی که به طور معمول سیگار می کشند و الکل می نوشند ارتباط دارد و این ویژگی ها همگی یک مرزبندی مناسب برای توسعه این نوع بیماری است.

چین کشوریست با یکی از بالاترین موارد ابتلا به این نوع سرطان بنابر این محققان چینی ارتباط بین نوشیدن چای در دمای بسیار بالا و توسعه سرطان مری در جمعیت چینی را بررسی کردند.

به گفته محققان، مردان چینی به طور خاص بیشتر از همه علاقه مند هستند نه تنها مصرف چای داغ، بلکه سیگار و الکل نیز داشته باشند. ترکیباتی از توتون و تنباکو، الکل، ترکیبات موجود در چای و اثرات منفی نوشیدنی هایی که در دماهای بسیار بالا نوشیده می شوند، در نهایت احتمالا برای سلامتی مضر هستند.
کسانی که همزمان با نوشیدن چای داغ، الکل و سیگار هم مصرف می کنند، خطر ابتلا به سرطان در آنها پنج برابر افزایش می یابد. صرف نظر کردن از چای داغ ممکن است برای جلوگیری از سرطان مری در افرادی که بیش از حد الکل یا سیگار مصرف می کنند مفید باشد.

ی/600


کد مطلب: 83052

آدرس مطلب :
https://www.tabeshekosar.ir/news/83052/چای-داغ-خطر-ابتلا-سرطان-افزایش-می-دهد

تابش کوثر
  https://www.tabeshekosar.ir