طبیعت قلوه، معتدل است و به خشکی گرایش دارد،دیر هضم است و اخلاط بد پدید میآورد؛ مغز گوسفند سرد و تر است، هضمش دشوار و برای معده زیان آور است .
همه چیز درباره مضرات و فواید کله پاچه و جگر گوسفند
28 تير 1396 ساعت 6:00
طبیعت قلوه، معتدل است و به خشکی گرایش دارد،دیر هضم است و اخلاط بد پدید میآورد؛ مغز گوسفند سرد و تر است، هضمش دشوار و برای معده زیان آور است .
به گزارش تابش کوثر ، ارزش غذایی گوشت بسیار زیاد است اما هضم آن دشوار است مگر اینکه شخص قدرت هضم قوی داشته باشد به همین دلیل لازم است بیماران، مخصوصاً بیماران گرممزاج، از مصرف گوشت زیاد پرهیز کنند.
طبیعت آن معتدل است و به خشکی گرایش دارد, دیر هضم است و اختلال بد پدید میآورد.
طبیعت دل گوسفند گرم و تر است, در مجموع بسیار سخت و دیر هضم است بنابراین باید از حیوانی معتدل باشد, اگر با فلفل و زیره خورده شود و بعد آن مربای زنجبیل مصرف شود، هضم آن آسانتر میشود و یبوستآور است.
طبیعت آن سرد است, دیرهضم است و چون جایگاه فضولات حیوان است، باید خوب شسته شده سپس پخته شود.
پاچه گوسفند دارای طبع معتدل و زودهضم است و به علت حالت لزجی که دارد، ملین است.
مغز گوسفند سرد و تر است, هضمش دشوار و برای معده زیانآور است و اشتها را از بین میبرد, نرمیبخش است و برای هضم بهتر باید آن را با ادویه گرم مصرف کرد.
چشم گوسفندگرم و تر است, تری آن زیادتر از دیگر اعضای داخلی است و گرمی آن مایل به اعتدال است.
جگر گوسفند گرم و تر است, جگر بریان شده، برای شبکوری مفید ولی بسیار دیرهضم است.
منبع: تسنیم
ک/555
کد مطلب: 59771